Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

І знову святкуємо ми перемогу

Переглядів: 2578
05.05.2017 - 11:20

Напередодні свята Перемоги з метою активізації громадянсько-патріотичного виховання, пошани до немеркнучого подвигу, стійкості, мужності і беззавітної любові до своєї Вітчизни українського народу, розвитку пізнавального інтересу до вивчення історичного минулого, учні Бахмутського НВК №11 взяли участь у святкових заходах.

З нагоди святкування 72-ї річниці перемоги українського народу у Другій Світовій війні проведено урочисту лінійку біля Братської могили партизан громадянської війни 1919 р. та радянських воїнів, які звільняли м. Бахмут у 1943 році. На лінійці Слави лунали слова про великий подвиг і велику трагедію нашого народу, пісні про мир, пам'ять та шану загиблим на війні. Учні та педагоги вшанували пам’ять полеглих співвітчизників хвилиною мовчання та поклали букетики квітів на братерську могилу. 

До НВК завітали гості: міський військовий хор ветеранів і дітей війни «Пам’ять» та генерал - майор у запасі Іван Кудрін, 1925 року народження. Із затамуванням подиху учні та педколектив школи слухали виступи ветеранів. Іван Кудрін поділився спогадами про своє дитинство, як у 17 років пішов на фронт, як воював з 1942 року під Москвою та дійшов до Германії. Щирі, професійно виконані хором ветеранів пісні не залишили байдужими нікого із присутніх. У виконанні артистів звучали не лише пісні воєнного та повоєнного періодів, а й вірші, присвяченим буремним рокам війни.

Учні та вчителі були приємно вражені силою духу, патріотизмом та невичерпною любов'ю ветеранів до нашої Батьківщини та патріотичної пісні. Зі словами вдячності від усіх педагогів та учнів звернулась до учасників зустрічі заступник директора з виховної роботи Олена Подопригора. Від школярів гості отримали солодкі подарунки та квіти.

Спокою і миру нашій рідній землі, у нашій вільній Україні!

З нагоди святкування 72-ї річниці перемоги українського народу у Другій Світовій війні проведено урочисту лінійку Бахмутського НВК №11 біля Братської могили партизан громадянської війни 1919 р. та радянських воїнів, які звільняли м. Бахмут у 1943 році. Учні Бахмутського НВК №11 взяли участь у святкових заходах з нагоди святкування 72-ї річниці перемоги українського народу у Другій Світовій війні До НВК завітали гості: міський військовий хор ветеранів і дітей війни «Пам’ять» та генерал - майор у запасі Іван Кудрін, 1925 року народження.До НВК завітали гості: міський військовий хор ветеранів і дітей війни «Пам’ять» та генерал - майор у запасі Іван Кудрін, 1925 року народження.До НВК завітали гості: міський військовий хор ветеранів і дітей війни «Пам’ять» та генерал - майор у запасі Іван Кудрін, 1925 року народження.

Останні статті на сайті