Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12

Переглядів: 5141
11.05.2017 - 13:02

З метою ознайомлення учнів з подіями Другої Світової війни в Україні, прикладами героїзму народу в боротьбі з ворогом, виховання почуття патріотизму, любові до своєї землі, усвідомлення уроків життя в процесі нерозривного зв’язку поколінь у Бахмутській школі №12пройшли урочисті заходи.

Класні керівники разом з членами учнівського самоврядування підготовили та провели уроки пам’яті, виховні години «Зі сплаву геройства і мертвих, і живих писалось ім’я перемоги!», «Шляхами мужності». У шкільній бібліотеці можна було переглянути виставку літератури «Пам’ять народна житиме вовік!». Учні початкової ланки організували виставку малюнків «Нам не потрібна війна!». Школярі привітали та відвідали ветеранів мікрорайону. Старшокласники взяли участь у міському мітингу біля пам’ятника визволителям Донбасу та покладанні квітів до меморіалу. Група учнів школи виступила на міському фестивалі патріотичної пісні, де посіли призові місця.

Урочисто та піднесено пройшов загальношкільний фестиваль «Вірші та пісні Перемоги», в якому взяли участь учні 5-10 класів. На фестивалі лунали зворушливі рядки про події Другої світової війни, звучали пісні воєнної тематики. Учні ретельно готувалися до фестивалю, підбираючи номери для своїх виступів, саме тому фестиваль пройшов цікаво та урочисто.

Під час виховних заходів учні мали змогу ще раз дізнатися про героїв, які боролися за мирне майбутнє. Ми всі повинні пам’ятати про страшне лихоліття Другої світової війни, не можна забувати великий подвиг і велику трагедію нашого народу – його битву, його перемогу над фашистами.

Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги в Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті