Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Урочистості в Бахмутській школі №18 до Дня пам’яті та примирення

Переглядів: 2565
11.05.2017 - 13:06

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Заходи, які провели педагоги школи, мали завдання – роз’яснити учням, чому в Україні 8 травня проходить вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років, чому саме ця дата названа Днем пам’яті та примирення, а також вшанувати пам'ять тих, хто загинув на фронтах, в окопах, і тих, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Класні керівники разом зі школярами готували виховні години, шукали документальні фільми на тему війни, фотографії тих років, запрошували у гості ветеранів, щоб «з перших вуст» почути про страшні події з воєнного минулого.

На пришкільному майданчику було проведено мітинг-реквієм «1939-1945. Ніколи знову!», на якому звучали теплі слова шани та подяки ветеранам Другої світової війни. У читальній залі шкільного бібліотечно-інформаційного центру підлітки мали змогу познайомитись з повоєнною культурою – для них бібліотекарем школи була презентована книжкова постійно діюча поличка «Просто спогад про війну» та організовано пісенний марафон «Пісні Другої світової війни», який провела бібліотекар філії №5 Бахмутської ЦБС.

Разом з цим восьмі класи школи взяли участь у міському заході – уроки під відкритим небом «Шляхами пам’яті».

Все далі й далі відходять у минуле жахливі події Другої світової війни, але ми не повинні забувати про ту трагедію людства, щоб ніколи знову це не повторилось!

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли урочистості, присвячені як Дню пам’яті та примирення, так і на честь 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.