Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Патронатні сім’ї – альтернатива дитячим будинкам та прийомним сім’ям

Переглядів: 2037
13.05.2017 - 07:49

Про те, що притулки та інтернати – не найкраще місце для виховання дітей, говорять давно. Та поки що, крім прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, альтернатив у дитини, яка опинилася без батьківської опіки не було. Проте в Україні вирішили запровадити таке новаторство, як патронатна родина.

До Міжнародного дня сім’ї 13 квітня Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведена інформаційно-просвітницька робота серед широких верств населення на тему: «Патронатна сім’я – новітня форма сімейного виховання в Україні», з метою ознайомлення населення з поняттями «Що таке патронатна родина?». Мешканцям та гостям  міста були вручені просвітницькі листівки і буклети з інформацією «Хто може стати патронатним вихователем?», «Основні завдання та цілі патронатних вихователів», «Які діти можуть бути влаштовані під патронат?».

Всіх не байдужих, хто зацікавився інформацією було запрошено до Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за більш детальною інформацією.

13 квітня Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведена інформаційно-просвітницька робота серед широких верств населення на тему: «Патронатна сім’я – новітня форма сімейного виховання в Україні».

Останні статті на сайті