Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері

Переглядів: 1381
16.05.2017 - 05:20

Сім'я - це найближчі люди, які оточують нас все життя, це атмосфера любові, порозуміння і доброзичливості, відданості і підтримки, з сім'ї починається життя.

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято, на яке були запрошені сім’ї міста, а саме: багатодітна, прийомна, опікунська, творча та спортивна родини, трудові династії і, звичайно, сімейна пара, яка відзначили 50-річчя спільного життя.

Під оплески глядачів секретар Бахмутської міської ради Кіщенко Світлана Іванівна привітала сім’ї, вручила квіти та пам'ятні подарунки. Після урочистої частини присутніх на святі привітали творчі колективи Бахмутського міського народного Дому.

Мати... Це наймиліше в світі слово. Мати... В цьому слові все: ніжність, доброта, любов, піклування. Воно відлунює різними прекрасними мелодіями, колисковими. Воно пахне польовими квітами та натрудженими руками. В ньому безсонні ночі, нескінченні хвилювання. Мати — найрідніша в світі людина. Напевно, немає жодного, хто б міг це заперечити. Мати — це символ безмежної любові, великої душі, символ життя.

На території міста Бахмут проживає 18 жінок, яким присвоєно Почесне звання «Мати-героїня».  Щорічно у другу неділю травня відзначається День матері, тому не залишилися без уваги мами, яким присвоєно Почесне звання «Мати-героїня», їх також було запрошено на свято та вручені пам'ятні подарунки, вітальні листи і квіти. Жінок, які не змогли прийти на свято по стану здоров’я молодіжні громадські організації привітали на дому.

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято.З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято.З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято.З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято.З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері 15 травня у Бахмутському міському народному Домі за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради відбулось міське свято.