Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тато, мама, я – спортивна сім’я

Переглядів: 2309
17.05.2017 - 05:57

12 травня на базі ДЮК «Дельфін» до Дня матері та Дня сім’ї було проведене родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Свято проводилось під девізом «Родина за здоровий спосіб життя!» та з метою сприяння згуртування учнівського та батьківського колективу, зміцнення здоров’я дітей, розвитку сили, спритності, фізичних вмінь та навичок, виховання взаємодопомоги, почуття дружби і колективізму, єднання сімей через спортивне свято.

У змаганнях взяли участь 6 сімей зі шкіл №2 (сім’я Бірюкових), №5 (сім’ї Кокул та Нікіфорових), №10 (сім’я Здебських), №11 (сім’ї Зубанових та Кудрявцевих). У дружній та веселій атмосфері були проведені естафети з матрацами «Весела естафета», з надувним кругом «Переправа», з нудлами «Вершники».

По закінченні естафет журі оголосило найкращі результати:

І місце - сім’я Кокул (ЗОШ №5),

ІІ місце - сім’я Нікіфорових (ЗОШ №5),

ІІІ місце - сім’я Кудрявцевих (НВК №11).

Команди-переможці та призери були нагороджені грамотами та дипломами ДЮК «Дельфін», солодкими призами, наданими благодійним фондом «ДАР». Дякуємо спонсорам за надану допомогу.

12 травня на базі ДЮК «Дельфін» до Дня матері та Дня сім’ї було проведене родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».12 травня на базі ДЮК «Дельфін» до Дня матері та Дня сім’ї було проведене родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».12 травня на базі ДЮК «Дельфін» до Дня матері та Дня сім’ї було проведене родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».