Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Урядовий портал

Вишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознака

Переглядів: 2612
19.05.2017 - 07:52

Народне мистецтво, яке передавалося із покоління в покоління століттями, завжди було джерелом пізнання історії, культури далекого минулого.

До Дня вишиванки у Бахмутському НВК №11 пройшов флеш-моб «Прийди у вишиванці до школи – підтримай національну гідність». Тож, у школі замайоріли червоні, чорні, різнокольорові фарби гарних національних українських сорочок. Українським красуням та красеням сорочки-вишиванки завжди до лиця!Для учнів 8-10-х класів у школі відбулася прем’єра першого документального повнометражного фільму про вишиті сорочки «Спадок нації» Олексія Долі.Школярі та педагоги виразили любов до рідної землі і батьківської оселі, підготувавши виставку «Український оберіг».Більше ста учнів разом із вчителями взяли участь у першому в Бахмуті Параді вишиванок.Ми з вами усі – українці, яких об'єднує любов до рідної землі, до пісні, до вишивки у велику родину. Саме у Всесвітній день вишиванки, який відзначається в третій четвер травня, кожен має змогу виразити свою любов до українського оберегу від усього лихого, символу краси, міцного здоров’я, а також щасливої долі.

Вишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознакаВишиванка – національний український символ, наша гордість та оберіг, автентична ознака

Останні статті на сайті