Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Урядовий портал

Відбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботи

Переглядів: 1158
24.05.2017 - 15:11

24 травня 2017 року відбулася виїзна робоча нарада заступника Бахмутського міського голови Федора Федорова по об’єктах міста на яких проходять роботи з реконструкції, ремонту та благоустрою.

На гуртожитку за адресою Південна 2а продовжуються роботи з благоустрою територій та роботи з ремонту внутрішніх приміщень. Підходять до завершення роботи з укладення плитки, фарбування стін внутрішніх приміщень та підготовці комунікацій будівлі.

Наступним об’єктом виїзної наради став новий в’їзний знак до Бахмута. Наразі планується встановлення ще двох нових в’їзних знаків різного дизайну.

Розпочаті роботи з ремонту тротуарів, зокрема по вулиці Привокзальній.

В рамках реалізації проекту «Теплий будинок» розпочато роботи по термомодернізації будинків Нового мікрорайону.

По провулку Пушкіна №1 проводяться роботи з капітального ремонту шляхопроводу залізничної колії без зупинки транспорту.

Останнім об’єктом виїзної наради став водогін, капітальний ремонт ділянки якого проходить по вулиці Сибірцева.

Також в ході виїзної наради були визначені місця, які потребують благоустрою та приведення у порядок, зокрема гаражі та технічні будівлі.

Відбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботиВідбулася виїзна рабоча нарада по об’єктах міста на яких проходять роботи

Останні статті на сайті