Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

ExportUA

Останній дзвоник у Школі мистецтв

Переглядів: 2129
29.05.2017 - 07:02

У Школі мистецтв міста Бахмут пролунав останній дзвоник…

Урочисті збори випускників стали яскравою та зворушливою подією у житті юних талантів, їх викладачів та батьків. Святково прикрашений зал зібрав учнів музичного та художнього відділень.

Офіційну частину вручення Свідоцтв про закінчення Школи мистецтв відкрила її директор Гринь Є.В., яка розповіла про досягнення учнів за цей рік, привітала випускників та побажала їм творчої наснаги і подальших успіхів.

Захід пройшов у теплій, щирій атмосфері. Протягом усього вечора зі сцени лунали музика, теплі слова на адресу учнів, викладачів, батьків, адміністрації Школи.

Концертні номери у виконанні випускників стали вишуканою прикрасою заходу. Забавні вітання та виступ малюків примусили присутніх посміхнутися та отримали бурхливі оплески.

Фінальним акордом урочистостей став останній дзвоник, який дали випускник 2017 року Давиденко Богдан та учениця 0 класу Уразовська Дарина. А від казкового персонажу Домовичка Кузі випускники отримали яскраві повітряні кульки.

Урочисті збори завершились теплими словами подяки викладачам та піснею «Дякуємо тобі, школа!» у виконанні випускниць Шевченко Анастасії та Богданової Катерини.

Останній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтвОстанній дзвоник у Школі мистецтв

Останні статті на сайті