Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5

Переглядів: 3687
31.05.2017 - 07:23

Закінчення навчального року – це і весела, і сумна подія водночас. Випускники 11-х класів востаннє чують звук шкільного дзвоника, але в школі підростає гідна їм зміна – учні початкової ланки. Вони також мають яскраві та колоритні моменти, які пов’язані з переведенням до середньої ланки учнів.

У Бахмутській школі №5 відбулася урочиста педрада, в якій взяли участь учні 4-х класів, їх батьки, педагоги та перші вчителі Олена Проценко, Вікторія Панова, Наталя Жирова.

Протягом заходу діти демонстрували різні таланти та вміння, результати, досягнуті під час навчання у початковій школі. Це не залишилося без уваги адміністрації. Дітей було урочисто нагороджено похвальними листами та грамотами за високі досягнення у навчанні. Всі присутні з нетерпінням чекали головної події заходу – представлення директором школи нових класних керівників. Так, гучними оплесками вітали Марину Гаркавенко, Ірину Шахову та Олену Діхтяренко, які продовжать роботу з класними колективами 4-х класів.

Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5Урочиста педрада з нагоди закінчення 4-го класу в Бахмутській школі №5