Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Незабутні канікули в «Зоряному»

Переглядів: 1254
09.06.2017 - 11:23

Швидко спливає час... І знову літо. І знову в Бахмутській школі №24 з 29 травня по 16 червня дітей гостинно зустрів пришкільний табір з денним перебуванням «Зоряний».

У цьому році в таборі відпочиває 108 дітей, з яких створено 3 загони. Виховна робота в таборі базується на розвитку дитячої самодіяльності шляхом колективних творчих справ. Яскравими та цікавими були перші дні в таборі, зокрема, день відкриття табірної зміни «Зустрічаймо веселкове літо», де діти брали активну участь у різних конкурсах, співали та танцювали флешмоб.
На наступний день вихованці відвідали міський басейн «Дельфін». Стільки радості і втіхи, позитиву і драйву в дітей давно не бачили. Вони охоче гралися у воді, вчилися плавати з професійним інструктором, насолоджувалися купанням і розвагами. Не менш яскравим був третій день, разом з Бахмутським ЦТКЕ інструкторами з фізичної культури для дітей було організовано катання на байдарках. У цей же день діти взяли участь у розважальній програмі, яку для них підготував міський Народний дім.
Першого червня вихованці пришкільного табору «Зоряний» відвідали міське свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, яке проходило на території центрального парку. Хлопчики та дівчата взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті «Щаслива планета дитинства», в ігровій програмі «Дитинство чудова пора», у туристській естафеті та в роботі майданчика «Веселкове дитинство», де виготовляли квіти з паперу.
Так цікаво, непомітно та незабутньо минули перші дні у пришкільному таборі «Зоряний».

Незабутні канікули в «Зоряному»Незабутні канікули в «Зоряному»Незабутні канікули в «Зоряному»Незабутні канікули в «Зоряному»