Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Пришкільний табір Бахмутської школи №12 в дії

Переглядів: 1963
09.06.2017 - 12:17

Непомітно пролетів ще один навчальний рік, але в Бахмутській школі №12 тиша не запанувала. Господарями пришкільного табору «Веселка» стали 90 діточок, які виявили бажання оздоровиться саме на базі школи.

Кожний день приносить щось цікаве та яскраве. Напередодні Свята Трійці до табору завітали гості – представники Центральної міської бібліотеки (філіал по вул. Чайковського), які провели з дітьми інформаційно-розважальну годину «Ой зелене свято, ой зелене місто». Було багато цікавої інформації, веселих ігор, вікторин. Діти отримали приємні призи.
Незабутнім для малечі став день туризму, коли всі могли спробувати свої сили у керуванні байдаркою. Звичайно, інструктори не залишали дітей без нагляду, але кожний отримав справжнє задоволення. 
Подобається вихованцям відвідувати міський спортивний комплекс «Металург», де можна досхочу набігатися, застрибатися, приймаючи участь у різних естафетах.
Розважальний центр «Перемога» також гостинно відкриває свої двері для відпочинку дітвори. Саме тут можна переглянути улюблені мультфільми, пограти у ігри, скуштувати солодощі.  
Попереду ще багато цікавого чекає малечу у пришкільному таборі.

Пришкільний табір Бахмутської школи №12 в діїПришкільний табір Бахмутської школи №12 в діїПришкільний табір Бахмутської школи №12 в дії