Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тиждень у «Козацькій фортеці»

Переглядів: 2201
12.06.2017 - 13:20

Другий тиждень у пришкільному дитячому таборі з денним перебуванням «Козацька фортеця», який функціонує на базі Бахмутської школи інтернату №1, пройшов, можна сказати, пролетів, зігрівши серця маленьких вихованців яскравими і теплими промінчиками вражень.

У вівторок, 6 червня, діти відвідали міський басейн «Дельфін». Слід зазначити, що особливою популярністю у вихованців користується саме відвідування басейну, де діти мають можливість позмагатися з друзями у вмінні триматися на воді.
У середу, 7 червня, старший вихователь Ольга Ларіна провела конкурсні програми «Міс - Попелюшка 2017» та «Містер - Супермен 2017». Команди виконували різні завдання: розгадували ребуси, давали відповіді на загадки, хлопці рекламували спортивне знаряддя та показували свою силу і спритність, а дівчатка малювали казкове тату, співали українські пісні та взяли участь у змаганні з дартсу. Дитячі бажання показати себе, свої вміння енергетичною хвилею заповнили все шкільне подвір’я. 
8 червня відбулась екскурсія до міського краєзнавчого музею, де учні подивилися дві експозиції: «Тварини та птахи рідного краю» і «Виставка старовинної техніки». Якщо дівчаткам більше сподобалася перша експозиція, то хлопчики зацікавилися більше технічними раритетами. Хіба це не диво: побачити перший телевізор із діагоналлю в 2см, - таке маленьке скляне око, крізь яке малеча намагалася щось розгледіти… 
У п’ятницю, 9 червня, вихованці відвідали міський розважальний центр «Перемога» і переглянули кінофільм у форматі 3-Д «Пірати Карибського моря».
Протягом тижня працювали всі шкільні гуртки, бібліотека, читальна зала та комп’ютерний клас.
Діти із задоволенням приходили кожного дня в табір, де їх привітно зустрічали вихователі. За тиждень вони значно підзарядилися позитивом та отримали масу емоційних вражень.

Тиждень у «Козацькій фортеці»Тиждень у «Козацькій фортеці»Тиждень у «Козацькій фортеці»Тиждень у «Козацькій фортеці»

Останні статті на сайті