Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Інформаційна година до Дня Конституції України

Переглядів: 2445
27.06.2017 - 11:28

27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.

Спеціаліст Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ірина Ярош, розповіла неповнолітнім ув’язненим про те, яка історія цього свята і яке значення воно має для громадян нашої держави.

У День Конституції ми святкуємо не просто прийняття важливого для держави документа. У першу чергу ми віншуємо той день, коли були затверджені наші права і свободи, суверенітет і цілісність нашої  України.

Наприкінці заняття підліткам задавалися питання, що вони знають про основний закон держави, для чого потрібна Конституція та чи знають діти про свої права та обов’язки.

Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.

Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.27 червня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 пройшла інформаційна година до Дня Конституції України.

Останні статті на сайті