Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс бізнес-грантів

Переглядів: 2794
05.07.2017 - 13:27

До уваги переселенців та місцевого населення м. Бахмут!

ПРООН оголосила черговий конкурс бізнес-грантів для переселенців та місцевого населення Донецької та Луганської областей.

Програма розвитку ООН (ПРООН) запрошує переселенців, які проживають у Луганській, Донецькій областях, та місцеве населення цих регіонів (з підконтрольних уряду України районів) взяти участь у черговому конкурсі бізнес-грантів.

Грантова підтримка надається на започаткування, відновлення або розширення підприємницької діяльності. Мета цієї ініціативи – поліпшити життя переселенців та місцевого населення Донбасу через підтримку підприємницької діяльності та малого бізнесу в регіоні.

Кошти гранту можуть бути використані, зокрема, на такі види діяльності в межах реалізації бізнес-планів:

  • купівля нового обладнання та/або інструментів для виробництва товарів (надання послуг);
  • оренда нежитлових приміщень для здійснення бізнес-діяльності до 2 місяців (на період використання коштів гранту);
  • виплату заробітної плати персоналу до 2 місяців;
  • забезпечення ресурсами для виробництва товарів та надання послуг;
  • купівлю франшизи за угодою комерційної концесії (франчайзингу) з відповідним обладнанням.

Цей перелік не є вичерпним.

Максимальний розмір гранту на реалізацію одного бізнес-проекту становить:

  • до 250 000 грн зможуть отримати особи, які в рамках запропонованого бізнес-плану планують створити протягом реалізації бізнес-плану не менше 4-х робочих місць;
  • до 200 000 грн зможуть отримати ті, хто створюватиме не менше 3-х робочих місць;
  • до 150 000 грн зможуть отримати ті, хто створюватиме не менше 2-х робочих місць;
  • до 75 000 грн буде виділено для підприємців, що створюватимуть щонайменше 1 робоче місце (під одним робочим місцем розуміється у цьому випадку власне сам підприємець).   

 Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію проекту (в грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% вартості бізнес-проекту.

У конкурсі на отримання гранту можуть брати участь виключно фізичні особи, які мають офіційний статус внутрішньо переміщених осіб і проживають у підконтрольних уряду України районах Луганської та Донецької областей, а також місцеві мешканці цих регіонів, які мають підтвердити місце реєстрації свого проживання.

Для участі у конкурсі усі бажаючі повинні:

  • заповнити онлайн-заявку;
  • надати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
  • надати чинну довідку про статус ВПО або копію паспорта з зазначенням реєстрації постійного місця проживання для місцевих жителів Донецької та Луганської областей.

 Заявка здійснюється виключно через онлайн-систему адміністратора конкурсу Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» www.grant.ccc-tck.org.ua.

Пакет конкурсної документації можна скачати на сайті Адміністратора грантової програми.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 3 серпня 2017 року. Заявки, які надійшли пізніше встановленого терміну, будуть відхилятися автоматично. Анкета заповнюється та подається українською або російською мовами.

Додаткова інформація

Зацікавлені особи можуть звертатися за додатковою інформацією щодо конкурсу до «Творчого центру ТЦК» через електронну пошту info@ccc.kiev.ua, або за телефоном: (800) 406-411 (до 1 серпня 2017 року). Після узагальнень усіх отриманих запитань усі відповіді будуть оприлюднені на сайті www.ccc-tck.org.ua та на сторінці в соціальній мережі Facebook www.facebook.com/ccc.creative.centre

Більш детальна інформація про конкурс розміщена за посиланням в Посібнику з підготовки та подання заявок на участь у конкурсі.

Крім того, 13 липня 2017 року в приміщенні Бахмутської міської ради (м.Бахмут, вул. Миру, 44) з 11.00 до 13.00  буде проведений інформаційний семінар щодо роз’яснення умов конкурсу для потенційних учасників.

Вхід  вільний, реєстрація не потрібна.

Більш детальна інформація за посиланням: http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/operations/get-involved/business-grants-contest/