Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 330 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

На Донеччині затримано 35 вагонів деревини на 1 млн гривень, які намагались незаконно вивезти до м. Донецьк

Переглядів: 2384
11.07.2017 - 12:02

Співробітниками оперативного управління, слідчого управління фінансових розслідувань та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з працівниками Прокуратури Донецької області в ході досудового розслідування кримінального провадження за ст.205 Кримінального кодексу України (фіктивне підприємництво) ліквідовано схему незаконного перевезення деревини до тимчасово непідконтрольної території країни.

Так, в ході проведення слідчих дій встановлено групу осіб, які на території Донецької та Одеської областей України створили низку фіктивних підприємств. Протягом 2017 року зазначені підприємства складали та видавали підроблені супровідні документи на грузи, що переміщувались залізничним транспортом до тимчасово непідконтрольної території України. Тим самим до м. Донецьк незаконно перевозили різноманітні товарно-матеріальні цінності.

Під час розслідування кримінального провадження попереджено вивезення на непідконтрольну територію 35 вагонів деревини (1621 т.) на суму понад 1 млн грн, що заготавлювалась лісгоспами західних регіонів держави.

Проводяться невідкладні слідчі дії.