Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

ExportUA

Податковою міліцією Донеччини перекрито канал розповсюдження фальсифікованих тютюнових виробів – вилучено 55 тисяч пачок контрафактних цигарок

Переглядів: 2238
25.07.2017 - 08:15

Головним управлінням ДФС у Донецькій області в рамках операцій «Акциз-2017» та «Рубіж-2017» продовжуються заходи, направлені на протидію незаконному виготовленню та розповсюдженню фальсифікованої продукції.

Співробітниками оперативного управління, слідчого управління фінансових розслідувань та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області встановлено мешканця м. Маріуполя, який налагодив постачання до торгівельної мережі міста незаконно виготовлених тютюнових виробів відомих брендів без марок акцизного податку.

Користуючись послугами доставки одного з відомих на ринку України поштових операторів, він отримував посилки з тютюновими виробами з м.Ужгород та ближнього зарубіжжя, які накопичувались на складах та у подальшому реалізовувались кінцевим споживачам через роздрібну торгівельну мережу.

За результатами проведених санкціонованих обшуків складських приміщень вилучено близько 55 тис. пачок контрафактних тютюнових виробів відомих брендів без марок акцизного податку орієнтовною вартістю 1,4 млн гривень.

За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають.