Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулася 103 сесія Бахмутської міської ради

Переглядів: 1606
26.07.2017 - 11:30

26 липня 2017 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 103 сесія Бахмутської міської ради.

Додатково на порядок денний було внесено питання «Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмута в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету».

В ході засідання 103сесії були прийняті рішення з питань:

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Бахмутської міської ради 6 скликання  Ятченка М.І.
  2. Про затвердження міської цільової програми щодо сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Бахмуті на 2017-2020 роки.
  3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Бахмута на  2017  рік.
  4. Про надання медичної допомоги в 2018 році мешканцям територіальної громади  м. Бахмута в лікувально – профілактичних установах м. Краматорська.
  5. Про надання згоди на виконання делегованих державних повноважень по забезпеченню гарантованих послуг з вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги КЗОЗ Бахмутської міської ради населенню Бахмутського району.
  6. Про надання згоди на виконання делегованих державних повноважень по забезпеченню гарантованих послуг з вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги КЗОЗ Бахмутської міської ради населенню Соледарської міської об’єднаної територіальної громади.
  7. Про затвердження Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) м. Бахмута.
  8. Про затвердження параметрів Бюджету участі на 2018 рік.
  9. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності працівників апарату Бахмутської міської ради та її виконавчих органів і витрат на їх утримання на 2017 рік.
  10. Про затвердження складу комісії Бахмутської міської ради з питань поновлення прав реабілітованих.
  11. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладення договорів пожертви.
  12. Про розроблення містобудівної документації – детального плану території за адресою пров. Цегляний, б/н у м. Бахмут Донецької області.
  13. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що перебувають в оренді у Кожушка Романа Володимировича.
  15. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.
  16. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.
  17. Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмута в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету.

В розділі «Різне» :

  • ВИСТУПИВ: Бойко В.П. (депутат Бахмутської міської ради) – звернувся з питанням щодо власника магазину, розташованого на тролейбусній зупинці навпроти залізничного вокзалу, та подальшого призначення даного об’єкта.
  • ВИСТУПИВ: Рева О.О.  (міський голова) – запросив депутатів та усіх присутніх оглянути придбану у 2017 році для комунальних підприємств техніку. Запросив депутатів, ініціативні групи та громадські організації на перший семінар з підготовки заявок на участь у грантовій програмі «Бюджет участі 2018», який відбудеться 28 липня об 11.00 у приміщені клуба ветеранів Міського центра культури та дозвілля ім. Є.Мартинова. Також наголосив, що організаційний комітет з підготовки святкування Дня міста, яке відбудеться 16 вересня 2017 року, приймає пропозиції щодо організації виставок, конкурсів та святкових заходів.

На цьому пленарне засідання 103 сесії було закрито.