Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 162 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

В Бахмуті відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм Ревою

Переглядів: 1979
01.08.2017 - 06:48

31 липня 2017 року в малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм Ревою.

На зустріч у Бахмут прибули народні депутати України Дмитро Лубинець та Сергій Рудик від Блоку Петра Порошенка "Солідарність", Сергій Шахов від депутатської групи "Воля народу" та депутат Київської міської ради Наталія Маслова від фракції Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Олексій Рева презентував місто, ознайомив народних депутатів з ходом реалізації інфраструктурних проектів ,а також присутні обговорили перспективи розвитку міста та питання децентралізації.

 Також, в ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.

 Окремо піднімалися питання щодо студентів та вищих навчальних закладів, які переміщені з тимчасово окупованих територій, зокрема технічного забезпечення та державного замовлення для цих вищів.

Після зустрічі народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста,  високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну  роботу, спрямовану на подальший розвиток міста.

В Бахмуті відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм РевоюВ Бахмуті відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм РевоюВ Бахмуті відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм РевоюВ Бахмуті відбулась зустріч народних депутатів України з міським головою Олексієм РевоюВ ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.В ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.В ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.В ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.В ході візиту до Бахмута народні депутати провели зустріч з внутрішньо-переміщеними особами. Були обговорені питання забезпечення житлом,  працевлаштування та фінансового забезпечення.Після зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботуПісля зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботуПісля зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботуПісля зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботуПісля зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботуПісля зустрічі з міським головою Олексієм Ревою та з ВПО народні депутати відвідали об'єкти інфраструктури міста, високо оцінили та виразили враження щодо темпу розвитку Бахмута, подякували представникам Бахмутської міської ради за плідну та якісну роботу