Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

ExportUA

Громада Бахмуту самостійно контролюватиме будівництво на своїй території

Переглядів: 1238
04.08.2017 - 06:17

У рамках децентралізації системи держархбудконтролю Державною архітектурно-будівельною інспекцією України відповідно до акту приймання-передавання документів від 21.07.2017 №75 нові містобудівні повноваження передано відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Бахмутської міської ради. Тобто, відтепер місцева влада самостійно контролюватиме на своїй території всі об’єкти будівництва, що відносяться до незначного (СС1) та середнього (СС2) класів наслідків (відповідальності).

Зокрема, новоутворений відділ отримав право проводити перевірки на будмайданчиках, зупиняти самочинні роботи, притягувати до відповідальності порушників містобудівного законодавства. Також відділ з питань державного архітектурно-будівельного контролю Бахмутської міської ради реєструватиме дозвільні документи щодо об’єктів незначного (СС1) та середнього (СС2) класу наслідків – від приватного житла та господарських споруд до багатоквартирних житлових будинків, об’єктів соцпризначення та торговельно-розважальних, офісних комплексів тощо.

Такі функції дозволять громаді ефективно розвивати інфраструктуру міста. Мешканці зможуть швидко реєструвати дозвільні документи на будівництво, не виїжджаючи за межі населеного пункту. Крім того, спрощення бюрократичних процедур сприятиме залученню нових інвестицій, а отримані місцевою владою важелі контролю унеможливлять виникнення незаконних будівництв.

З усіх питань, що стосуються державного архітектурно-будівельного контролю, мешканці міста Бахмута можуть звертатися до новоутвореного відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Бахмутської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, буд. 44, каб. 515, 526 (тел. 44-60-78)

Останні статті на сайті