Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Цикл навчань на теми «Залучення ресурсів», «Складання проектної заявки», «Управління проектами»

Переглядів: 3464
10.08.2017 - 07:04

До уваги мешканців Бахмутської громади, представників ОМС та неурядових організацій!  Запрошуємо до навчання з проектного менеджменту!

18-21 вересня 2017 року в Бахмутській  громаді відбудеться цикл навчань на теми «Залучення ресурсів», «Складання проектної заявки», «Управління проектами». Навчання проводитимуться у рамках Програми з відновлення та розбудови миру (ПРООН).

Навчання проводитиме представник Волинського Ресурсного Центру, який має 15-річний досвід підготовки та впровадження понад 20 проектів місцевого та регіонального розвитку.

  • Тематичне наповнення навчального модуля «Складання проектної заявки»: Проектна логіка та система взаємозв’язків. Структура проектної заявки. Опис проблеми проекту. Мета і завдання проекту. Опис заходів проекту. Очікувані результати та моніторинг проекту. Управління ризиками проекту. Бюджет проекту. Ознайомлення з формою проектної заявки ДФРР.
  • Тематичне наповнення навчального модуля «Залучення ресурсів»: Джерела фінансування. Мотиви донорів. Проект. Типи проектів. Проекти як інструмент реалізації стратегічних завдань розвитку громади. Проектний цикл. Аналіз потреб та вибір ідеї проекту. Особливості підготовки партнерських проектів. Приклади проектів місцевого та регіонального розвитку.
  • Тематичне наповнення навчального модуля «Управління проектами»: Процес подання проекту. Процедури оцінки проектів.

Кількість місць обмежена. Учасники, які успішно виконають умови, передбачені навчальною програмою, отримають сертифікат.

Участь у навчаннях можлива за умови попередньої реєстрації до 1 вересня за тел. +380990180790, контактна особа -  Очкурова Ганна

Останні статті на сайті