Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями фонд USAID надав технічне оснащення Ресурсному центру підтримки ТСББ

Переглядів: 1209
16.08.2017 - 12:42

16 серпня 2017 року в малій залі Бахмутської міської ради відбулося підписання угоди надання технічного оснащення для майбутнього Ресурсного центру підтримки ОСББ, проект з створення якого реалізується у Бахмуті.

У заході взяли участь перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко, менеджер проекту USAID Олександр Стеценко та керівники товариств співвласників багатоквартирних будинків Бахмута.

В ході зустрічі присутні обговорили шляхи подальшої співпраці Бахмутської міської ради з фондом USAID та обговорили стан реалізації проекту по відкриттю Ресурсного центру ОСББ у місті Бахмут.

Представники товариств співвласників багатоквартирних будинків міста виразили вдячність фонду USAID за надану допомогу в оснащенні центру та виразили надію на подальшу співпрацю.

В рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями фонд USAID надав технічне оснащення Ресурсного центру підтримки ТСББВ рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями фонд USAID надав технічне оснащення Ресурсного центру підтримки ТСББВ рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями фонд USAID надав технічне оснащення Ресурсного центру підтримки ТСББВ рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями фонд USAID надав технічне оснащення Ресурсного центру підтримки ТСББ

Останні статті на сайті