Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бахмутська міська рада інформує

Переглядів: 1391
19.08.2017 - 09:45

Бахмутська міська рада інформує, що в провадженні Артемівського міськрайонного суду Донецької області  знаходиться адміністративна справа №219/5316/17  за позовом Разборського Ігоря Анатолійовича до Бахмутської міської ради, третя особа-Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради про визнання нечинним та скасування окремих пунктів «Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автотранспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету», затверджених рішенням Бахмутської міської ради від 22.03.2017 № 6/99-1815.

Позовні вимоги Разборського Ігоря Анатолійовича:

1. Розглянути справу в порядку скороченого провадження.

2. В якості забезпечення адміністративного позову відповідною ухвалою зупинити дію рішення Бахмутської міської ради від 22.03.2017 № 6/99 -1815 , яким затверджено «Порядок проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету».

3. Визнати не чинними положення пунктів 1.6; 1.7; 1.8; 1.9; 1.10 Розділу І ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ «Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету», затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 22.03.2017 №6/99-1815

4. Зобов'язати відповідача утриматись від вчинення дій, спрямованих на прийняття рішень щодо позбавлення, або звуження прав на пільги, встановлених законами України «Про автомобільний транспорт», «Про залізничний транспорт», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про охорону дитинства», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», постанови Кабінету Міністрів України від 16.08.1994 №555 «Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 р. № 354».

6. Зобов'язати відповідачів надати до суду звіт про виконання судового рішення на протязі десяти днів віддати набрання судовим рішенням законної сили.

7. Допустити до негайного виконання постанову суду.

8. Стягнути з відповідача на мою користь моральну шкоду в розмірі 1000грн, завдану неправомірним рішенням відповідно до статті 1167 ЦК України.

9. Для підтвердження позовних вимог клопочу:

витребувати у відповідача інформацію про оприлюднення проекту рішення Бахмутської міської ради від 22.03.2017 № 6/99 -1815 , яким затверджено «Порядок проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету» та про оприлюднення вже прийнятого цього рішення (з наданням доказів, наприклад, роздруківки зі сторінки сайту або копії газети).

Розгляд справи відбудеться 28.08.2017 о 09:00 у судовому залі Артемівського міськрайонного суду Донецької області, який знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 5.»

Останні статті на сайті