Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Урядовий портал

З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»

Переглядів: 1204
24.08.2017 - 10:05

23 серпня 2017 року в рамках святкування Дня Державного прапора та 26-ї річниці Незалежності України у Бахмуті пройшов святковий концерт за участю груп «Fata morgana», «Очеретяний кіт», «TaRuta» та «Телері».

Гості міста привітали Бахмутчан своїм мистецтвом з нагоди державних свят, подарували гарний настрій та багато позитивних емоцій. Натомість від міської ради та громади Бахмута представники музичних колективів отримали пам’ятні подарунки про місто.

Нагадуємо, що 24 серпня 2017 року Бахмутська міська рада запрошує усіх жителів та гостей Бахмута у нижню частину Бахмутського парку культури та відпочинку де о 17.00 відбудеться святковий концерт з нагоди Дня Незалежності України та яскравий флешмоб «Державний прапор фарбами «Холі»!

Приєднуйтесь до святкування Дня Державного прапора та 26-ї річниці Незалежності України у Бахмуті!

З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»З нагоди національних свят у Бахмуті виступив «Музичний Батальон»

Останні статті на сайті