Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Податковою міліцією Донеччини вилучено партію лікеро-горілчаних напоїв на суму понад 580 тис. гривень

Переглядів: 2769
31.08.2017 - 09:21

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2017»  щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку. 

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області в рамках проведення операції «Акциз-2017» встановлено, що на території області ведеться підприємницька діяльність щодо збуту  горілчаних напоїв без відповідних дозвільних документів. Інформація знайшла своє підтвердження. Так, троє мешканців м. Бахмут та м. Маріуполь здійснювали реалізацію алкоголю в трьох торгівельних об’єктах на території  цих міст без державної реєстрації підприємціми та відповідної ліцензії.

За результатами проведених заходів вилучено 9,1 тис. пляшок (майже 4,2 тис. літрів) алкогольних напоїв загальною орієнтовною вартістю понад 580 тис. грн  та складено протоколи за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративне правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності).