Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У Бахмуті відзначили день працівників фізичної культури та спорту

Переглядів: 2739
06.09.2017 - 14:50

6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 

Напочатку свята Бахмутський міський голова Олексій Рева, звернувшись до присутніх зазначив, що все більше жителів громади, серед яких чимало як молоді, так і людей похилого віку, долучаються до занять фізичною культурою. 

«Упевнений, що спорт буде їх надійним союзником, а найголовнішим рекордом стане здоров'я»,- зазначив міський голова після чого привітав ветеранів спорту грамотами управління з питань фізичної культури і спорту Бахмутського міської ради і грошовою премією «За внесок в розвиток фізичної культури і спорту».

Також міський голова відзначив спортсменів міста, які стали переможцями у олімпійський та параолімпійських видах спорту.

Також у рамках відзначення свята подяками обласної державної адміністрації було нагороджено команду волейбольного клубу «Бахмут», а подяками Бахмутської міської ради нагородили номінантів у категоріях «Кращий тренер 2016 року з олімпійських видів спорту» та «Кращий колектив фізкультури, вчитель, викладач 2016-2017 навчального року».

Наприкінці урочистої частини свою творчість спортсменам подарували творчі колективи міста.

6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 6 вересня 2017 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Останні статті на сайті