Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті розпочато будівництво центру надання адміністративних послуг

Переглядів: 1996
14.09.2017 - 15:09

Після проходження проектувальних робіт, державної експертизи та усіх тендерних процедур та  у Бахмуті розпочато будівництво центру надання адміністративних послуг населення громадян.

 Згідно проекту передбачається будівництво нової сучасної 3-поверхової будівлі, загальною площею - 2443,8 кв.м., з організацією до 90 робочих місць, та передбачається одночасне перебування в приміщенні Центру до 180 відвідувачів.

В новозбудованій будівлі передбачається розмістити фронт – офіс Центра надання адміністративних послуг  та бек – офіси окремих суб’єктів надання адміністративних послуг.

Проект спрямований на створення умов для забезпечення ефективного надання адміністративних послуг суб’єктам підприємницької діяльності, мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, що звертаються до Центру, та є одним з основних завдань, які мають вирішувати органи державної влади та місцевого самоврядування.

Наразі вже виконуються роботи з підготовки території, де будуть проводитися  роботи з будівництва ЦНАПУ.

У Бахмуті розпочато будівництво центру надання адміністративних послугУ Бахмуті розпочато будівництво центру надання адміністративних послуг