Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 188 гостей.

Відкрився новий зал пауерліфтінгу

Переглядів: 2242
15.09.2017 - 06:28

З  червня 2017 року у м. Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» працює секція з пауерліфтингу.

На сьогодні цей вид спорту отримав значну популярність в Україні, що послужило причиною для прийняття Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради  рішення про створення належних умов для його розвитку у нашому місті.  Так, у під трибунній частині стадіону «Металург» було облаштовано приміщення  для проведення тренувань з даного виду спорту, яке  після капітального ремонту та обладнання сучасним спеціальним обладнанням повністю відповідає встановленим  вимогам та нормам. 
Заняття в секції проводить бригада тренерів у складі: Петренка Олександра Івановича - тренера вищої категорії, майстра спорту України міжнародного класу, багаторазового чемпіона та рекордсмена України з пауерлифтінгу та Любченко Сергія Костянтиновича - тренера 1 категорії, майстра спорту України, багаторазового чемпіона та призера національних і обласних змагань. Здобутками цієї тренерської команди є підготовка 3 майстрів спорту України міжнародного класу, 21 майстра спорту та понад 40 кандидатів у майстри спорту серед яких є чемпіони і призери першостей світу та Європи. 
Ми сподіваємося, що новий зал, професійні тренери та потенціал сильних людей нашого міста прославлять Бахмут на обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних аренах! Запрошуємо молодих юнаків та дівчат в команду найсильніших!

Відкрився новий зал пауерліфтінгуВідкрився новий зал пауерліфтінгу