Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Мобілізація громад для розширення можливостей в Луганській та Донецькій областях»

Переглядів: 1626
15.09.2017 - 06:34

11  вересня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулася зустріч  представників ООН-Жінки, Українського Жіночого Фонду з  ініціативними групами, які були створені у   Бахмуті,  с. Клинове та с. Покровське за сприяння Компоненту «Мобілізація громад для розширення можливостей в Луганській та Донецькій областях», що реалізовується Українським жіночим фондом в рамках спільного Проекту UN Women Ukraine та Програми розвитку ООН «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні».

В процесі зустрічі   обговорювалися  проблеми, які  ініціативні групи виявили у своїй громаді та можливості написання проектів, спрямованих на вирішення цих проблем з урахуванням гендерного компоненту. Ініціативні групи  під час  вивчення потреб громади звернули увагу на проблеми молодих матерів, розвиток, дозвілля та навчання людей  середнього та старшого віку, проблеми  медицини.
Учасниці груп  після   тривалого навчання, участі в тренінгах, семінарах, зустрічах, мають впевненість, що зараз, коли ними складено профіль громади, є можливість навчання, обміну досвідом між громадами, а децентралізація зміщує повноваження на місця, вони мають всі важелі для того, щоб вирішувати проблеми громади із активним залученням місцевої влади.

«Мобілізація громад для розширення можливостей в Луганській та Донецькій областях»

Останні статті на сайті