Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

«Бібліотечний бульвар» на Дні міста

Переглядів: 1978
19.09.2017 - 07:57

16 вересня 2017 року Бахмутська міська централізована бібліотечна система провела для жителів та гостей міста Бахмута незвичну та захоплюючу програму. На імпровізованому «Бібліотечному бульварі» кожен знайшов розваги за віком та бажанням.

Наймолодші мали змогу взяти участь в активних іграх, завдяки яким отримали гарний настрій та подарунки. Діти старшого віку змагалися, складаючи з пазлів мапу рідного міста Бахмута. Усі: і малята, і дорослі, – із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі.

Майстер-клас з танців проводили партнери Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи з Україно-японського центру Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.

Дякуємо всім учасникам за активність та позитив!

16 вересня 2017 року і малята, і дорослі із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі.16 вересня 2017 року і малята, і дорослі із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі.16 вересня 2017 року і малята, і дорослі із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі.16 вересня 2017 року і малята, і дорослі із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі.16 вересня 2017 року на імпровізованому «Бібліотечному бульварі» кожен знайшов розваги за віком та бажанням. Діти старшого віку змагалися, складаючи з пазлів мапу рідного міста Бахмута.

Останні статті на сайті