Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 59 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

Переглядів: 2764
20.09.2017 - 07:04

Між представниками Бахмутської міської ради та керівником проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Діаною Корсакайте у 2016 році року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння, яким були визначені умови співпраці з питань сприяння реформування муніципальної енергетики та підвищення енергетичної ефективності економіки.

В рамках даного проекту були проведені енергоаудити по 5 житлових будинків та 14 об'єктів соціальної сфери, серед населення проводиться інформаційно-просвітницька компанія з питань енергозбереження, а так само проведено енергосканірованіе системи теплозабезпечення ТОВ «Бахмут Енергія» .

Завдяки спільній співпраці між проектом «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Бахмутської міської ради та громадської організації «РАДА КЕРІВНИКІВ ОСББ» 20 вересня 2017 року в Бахмуті відкрився Ресурсний центр підтримки ОСББ за адресою вул. Соборна, 8.

Бюджет проекту складав 360 тис.гривень. За рахунок бюджетних коштів виконано ремонт адміністративного приміщення ресурсного центру, а проектом  «Муніципальна енергетична реформа в Україні» придбана  комп'ютерна техніка, програмне забезпечення, офісні меблі та канцелярські товари.

На презентації центру Бахмутський міський голова Олексій Рева зазначив, що на сьогоднішній день створення ОСББ є одним із пріоритетних напрямків розвитку житлово-комунального господарства Бахмута,а також виразив вдячність представникам USAID, завдяки яким у місті з’явився ресурсний центр підтримки ОСББ.

Натомість, керівник проекту USAID у Донецькій області Діана Корсакайте зазначила, що ресурсний центр підтримки ОСББ Бахмута, який створений завдяки злагодженій співпраці з міською радою є прикладом для усіх ресурсних центрів Донецької області.

Наприкінці зустрічі для усіх присутніх пройшов тренінг-семінар.

У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»У Бахмуті пройшло відкриття ресурсного центру підтримки ОСББ в рамках реалізації проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

Останні статті на сайті