Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 76 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День міста – спортивне свято

Переглядів: 2221
20.09.2017 - 12:48

16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі.

Дівчата і хлопці, а при бажанні і їх батьки проводили своє дозвілля весело і з користю змагаючись в умінні підняти гирю, закинути в кільце баскетбольний м'яч, забити пінальті, прожонгліровать м'ячем, показати свою влучність у дартсі, завзятість молодецьку і силу в перетягуванні каната, і навіть освоїти новий вид спорту "флорбол". За проявлену майстерність переможці нагороджувалися солодкими призами і захопленими поглядами товаришів. Кожен міг відчути прогалини в своєму фізичному розвитку і отримати стимул для подальшого самовдосконалення!

16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі. 16 вересня на стадіоні "Металург" для дітвори, в честь святкування Дня міста проводились спортивні конкурси, в яких брали участь усі бажаючі.

Останні статті на сайті