Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Профілактичні заходи з попередження дорожньо-транспортного травматизму в Бахмутській школі №18

Переглядів: 3033
20.09.2017 - 12:52

У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського добігає кінця місячник з правил дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Педагоги школи використовували різноманітні методи і прийоми, щоб не лише надати якомога більше необхідної інформації дітям, але й навчити їх впевнено почувати себе на дорозі. Так, учитель 1-А класу Тетяна Яблокова систематично проводила ранкові зустрічі «Хто як добирався до школи», а на пізнавальних перервах пропонувала гру «Дорожні знаки» та «Уважний пішохід». Учні 1-Б класу під керівництвом педагога Ірини Рожанської розучували фізкультурні хвилинки «Три ока є у світлофора…», переглядали та обговорювали мультфільми про правила дорожнього руху. Наталя Северин, класовод 2-А організовувала інтерактивні заходи, на яких вчила школярів правилам користування світлофором для переходу дороги в регульованих місцях. Хлопчикам та дівчаткам з 5-В класу дуже сподобалась вікторина «Безпечний рух», яку підготувала і провела класний керівник Ірина Кучерук. Активними були й учні 6-А класу - разом із своїм учителем Іриною Мироненко організовували різні конкурси щодо перевірки знань правил поведінки на дорогах, результати змагань було висвітлено у класному куточку.

Безпека дітей насамперед залежить від дорослих, саме тому кожен педагог школи намагався максимально наповнити цей місяць профілактичними заходами з попередження дорожньо-транспортного травматизму.

З учнями та батьками проводились превентивні бесіди, на перервах і після уроків працювали консультаційні пункти, вчителі та старшокласники поширювали інформаційні буклети-поради щодо дотримання основних правил безпечної поведінки на дорозі.

Місячник закінчується, але «Азбука пішохода» буде вивчатися й надалі!  

У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського добігає кінця місячник з правил дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського добігає кінця місячник з правил дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті