Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Місячник всеобучу в Бахмутській школі №5

Переглядів: 4443
20.09.2017 - 12:53

Протягом вересня в загальноосвітніх навчальних закладах міста за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради традиційно проводиться місячник Всеобучу.

Його головною метою є забезпечення всеобучу неповнолітніх, активізація роботи з учнями, схильними до пропусків занять, пропаганди серед учнівської молоді престижу освіти, прищеплення інтересу до навчання.

Так, у Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбулися інформаційні хвилини «Правила внутрішкільного розпорядку». Для учнів
11-х класів проведено інформаційну годину «Ярмарка професій» за участі працівника міського центру зайнятості. В шкільній бібліотеці діяла виставка літератури «Який я обираю шлях – моя майбутня професія». За участі міністерства дисципліни шкільної організації «САД» відбулися профілактичні рейди «Перший урок», «Останній урок», результати якого заслуховувалися на нараді класних керівників.

Протягом вересня в загальноосвітніх навчальних закладах міста за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради традиційно проводиться місячник Всеобучу. Протягом вересня в загальноосвітніх навчальних закладах міста за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради традиційно проводиться місячник Всеобучу. Протягом вересня в загальноосвітніх навчальних закладах міста за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради традиційно проводиться місячник Всеобучу.

Останні статті на сайті