Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулась 105 сесія Бахмутської міської ради

Переглядів: 2417
27.09.2017 - 12:58

27 вересня 2017 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 105 сесія Бахмутської міської ради.

В ході засідання 105 сесії були прийняті рішення з питань:

1. Про дострокове припинення повноважень депутата Бахмутської міської ради 6 скликання  Куличенка М.І.

2. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Бахмута за I півріччя  2017 року.

3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Бахмута на 2017 рік.

4. Про внесення змін до Програми з відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення м.Бахмут на 2016-2018 роки.

5. Про внесення змін до Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території м. Бахмута  від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки.

6. Про внесення змін до Програми  розвитку органів самоорганізації  населення  м. Бахмута на 2016-2020 роки.

7. Про внесення змін до Програми «Світле місто» на території м. Бахмута на 2016-2020 роки.

8. Про затвердження Порядку проведення конкурсу по визначенню проектів-переможців для участі у міській цільовій програмі щодо сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Бахмуті на 2017-2020 роки.

9. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017
 № 6/103 - 1939.

10. Звіт про роботу комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА».

11. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 26.04.2017 № 6/100-1856.

12. Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

13. Про прийняття  (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладення договору пожертви.

14. Про передачу майна комунальної  власності  територіальної громади м. Бахмута.

15. Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.

16. Про розроблення містобудівної документації –детального плану території по пров. Першотравневий, 95 у м. Бахмут для зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування будівель торгівлі.

17. Про затвердження містобудівної документації.

18. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.

19. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

20. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

21. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, що перебуває на праві оренди у фізичної особи - підприємця Золотарьова Анатолія Андрійовича.

22. Про постійне користування земельними ділянками, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

В розділі «Різне» :

ВИСТУПИЛА: Радіонова Н.С. (заступник начальника Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради) – запросила депутатів Бахмутської міської ради прийняти участь у Всеукраїнській спартакіаді.

ВИСТУПИВ: Бойко В.П. – попросив надати роз’яснення, щодо нарахування боргів мешканцям по житловій субсидії та про строки їх погашення.

ВИСТУПИЛА: Кіщенко С.І. - нагадала депутатам Бахмутської міської ради про проведення звітів перед виборцями, згідно рішення міської ради від 27.07.2011 № 6 / 9-171 та надати інформацію до 30 вересня поточного року, в організаційний відділ Бахмутського міської ради

Також проінформувала всіх присутніх про проведення 27 вересня з 14:00 до 14:30 комплексної технічної перевірки регіональної системи централізованого оповіщення із запуском сирен.

ВИСТУПИВ: Федонюк К.Р. (начальник юридичного відділу Бахмутської міської ради) – з інформацією про легітимність ради у випадку вибування із неї депутатів міської ради.

ВИСТУПИЛА: Панченко К.Ф. (голова комітету мікрорайону «Бахмут східний») – подякувала депутату Бахмутської міської ради Сакали Володимиру Васильовичу за фінансову допомогу у реалізації міні-проекту та вручила йому подяку.

На цьому пленарне засідання 105 сесії було закрито.