Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Верховна рада України

Психологічна допомога від громадської організації «ПРОМИР»

Переглядів: 2921
29.09.2017 - 11:42

За підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради та міського Центру практичної психології і соціальної роботи громадська організація «ПРОМИР» за ініціативи Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ реалізує проект «Надання спеціалізованої психологічної та психотерапевтичної допомоги та підтримки найбільш постраждалим дітям, які мешкають в населених пунктах поблизу лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях».

Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 4 була першою ластівкою, яка радо зустріла 10 спеціалістів організації «ПРОМИР». Психологи охопили весь контингент школи, як вчителів так і учнів. Весь педагогічний колектив мав змогу у тренінговій формі, поспілкуватись з кваліфікованими спеціалістами, задати питання, які їх турбують та получити рекомендації по роботі з учнями, які знаходяться у стресовому стані. Для учнів були проведені тренінгові заняття з використанням арт-терапії, спрямовані на згуртування учнів та зняття емоційного напруження.Адміністрація та весь педагогічний колектив Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 висловлює щиру подяку громадській організації «ПРОМИР» за небайдуже ставлення до проблем дітей, змогу зробити їх життя цікавим і спокійнішим. Сподіваємось на нові проекти та співпрацю!

Психологічна допомога  від громадської організації «ПРОМИР»Психологічна допомога  від громадської організації «ПРОМИР»Психологічна допомога  від громадської організації «ПРОМИР»

Останні статті на сайті