Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».

Переглядів: 2667
29.09.2017 - 11:47

Пам’ять про війну, її сурова правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – своє життя.

28 вересня 2017 року народний аматорський колектив «Елегія» став учасником тематичної прогулянки містом «Шляхом мужності», яку провели працівники Бахмутського краєзнавчого музею для юних мешканців громади. 
Шлях проліг місцями партизанської слави міста Бахмута.
З розповіді екскурсовода Смирнової О.А., директора музею, всі дізнались багато цікавого про роботу підпілля у нашому місті та його героїчних представників з партизанських загонів Івана Чапліна і Олександри Колпакової.
Біля меморіалу та пам’ятних знаків на честь загиблих були покладені квіти.
Завершилась мандрівка коло Миколаївського мосту, біля меморіальної дошки герою-підпільнику Олександру Сафонову, де під вокальний супровід камерного хору «Елегія» були пов’язані символічні пам’ятні стрічки.
Лірична музика та слова пісні додали дійству неперевершеної атмосфери гордості, ніжності та світлої скорботи. 
Ми сподіваємось, що вогонь партизанської слави буде і надалі зберігати у наших серцях такі поняття як мужність, честь і пам’ять.

Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».Камерний хор «Елегія» – «Шляхами мужності».

Останні статті на сайті