Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Дебют першокурсника

Переглядів: 3065
05.10.2017 - 06:10

Дебют першокурсника, що пройшов 4 жовтня у актовій залі Артемівського коледжу транспортної інфраструктури, один із найяскравіших щорічних заходів в житті студентів коледжу.

Такий довгоочікуваний, він зібрав разом велику дружню родину навчального закладу: дебютантів-першокурсників, студентів ІІ-IV курсів, викладачів, батьків та друзів. У неймовірно теплій атмосфері в цей день гості та учасники події вкотре впевнились у тому, що студенти коледжу талановиті, здібні, яскраві, мають гарне почуття гумору та з гордістю несуть звання студента-залізничника.
Дебют першокурсника – це день першого успіху майбутніх залізничних працівників. Це показник того, що Україна може пишатись талановитою молоддю, студентством, яке чітко розуміє свої цілі і прагне, аби наша держава мала позитивний розвиток в усіх напрямках життя.
Студенти, викладачі, батьки та гості активно підтримували дебютантів оплесками та вигуками «Браво! Молодці! Так тримати!», а після закінчення заходу вітали учасників концертної програми.
Завдячуючи кропіткій роботі викладацького та студентського складів, глядачі отримали безмежну кількість позитивних емоцій, а батьки студентів-першокурсників ще раз пересвідчились у правильності вибору своїх дітей. Адже навчальний заклад – це не просто місце, де випускники шкіл отримують професію залізничника. Це велика родина, в якій панує любов і повага один до одного, а такі поняття як дружба, відданість, честь – не просто слова. Це заклад, в якому кожному студентові дається можливість реалізувати свої таланти, творчі та наукові здібності, заклад зі своєю історією та своїми традиціями. Однією з яких є щорічне проведення такого прекрасного свята як Дебют першокурсника.

Дебют першокурсникаДебют першокурсника

Останні статті на сайті