Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Конструктор для дорослих хлопчиків!

Переглядів: 1494
06.10.2017 - 12:43

04 жовтня 2017 року за сприяння Артемівського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій».

Для участі в заході були запрошені особи з числа зареєстрованих безробітних, які за своїми професійними компетенціями відповідають профілю підприємства, одна із учасниць по завершенню заходу досягла згоди із роботодавцем щодо працевлаштування на вакансію бухгалтера. Сьогодні підприємство гостро відчуває потребу у зварниках на автоматичних та напівавтоматичних машинах та слюсарях із складання металевих конструкцій, яким пропонує досить високу заробітну плату, близько 9000 гривень.
 ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій» заснований у 1931 році у м. Макіївка та є одним із найстаріших підприємств будівельного комплексу України, проте через військово-політичні обставини підприємство вимушено перемістилося до м. Бахмут, де наразі і здійснює свою діяльність. Профілюючий вид діяльності підприємства - виробництво будівельних металевих конструкцій, каркасів промислового та цивільного призначення, циліндричних вертикальних резервуарів для нафти та нафтопродуктів, хімпродуктів, патоки, води та інших рідин.
Завод у своїй діяльності впроваджує високоефективні технології, які дозволяють підтримувати якісні показники продукції, що випускається, на рівні вимог європейських стандартів.
Підприємство має достатній науково-технічний потенціал для виконання машинобудівних робіт. Штат працівників укомплектований висококваліфікованими фахівцями. Всі топ-менеджери і фахівці мають вищу освіту і володіють великим досвідом роботи в галузі машинобудування.
Відкрила ярмарок заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова. Привітавши присутніх Олена представила потенційного роботодавця та проінформувала про поширення нових форм роботи щодо сприяння зайнятості безробітним з використанням  сучасних інновацій, зокрема щодо можливостей дистанційного навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентацій роботодавців, відео-вакансій, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем, тощо.
Запрошені на підприємство громадяни мали змогу ознайомитись із особливостями виробництва та асортиментом продукції, що виробляється, отримати консультацію щодо умов та системи оплати праці, режиму роботи, та обладнання, на якому здійснюються основні виробничі операції.
Практика проведення Днів відкритих дверей на виробництві, започаткована Донецьким обласним центром зайнятості ще у 2015 році, довела, що інформування населення про індустріальний потенціал регіону не тільки формує більш чітке уявлення про підприємства та попит на робочу силу у шукачів роботи, але й посилює зв’язок безпосередньо між службою зайнятості та роботодавцями, що є запорукою довготривалої та плідної співпраці між ними.

Конструктор для дорослих хлопчиків!Конструктор для дорослих хлопчиків!Конструктор для дорослих хлопчиків!Конструктор для дорослих хлопчиків!

Останні статті на сайті