Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Ювенальна служба – превентивні заходи

Переглядів: 3074
09.10.2017 - 14:44

Для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського вже стало доброю традицією спілкування з цікавими  людьми, тому зустріч з представниками ювенальної служби не стала виключенням.

У гості до школярів навчального закладу завітали заступник начальника відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Маргарита Дружиніна та співробітник ювенальної поліції Віталій Микита. Зустрічі відбувались поспіль два дні. Для паралелі дев’ятикласників була обрана інноваційна форма спілкування – форум-театр. Мова йшла про відповідальність неповнолітніх. У ролі юристів виступали самі учні. За допомогою дорослих спеціалістів юні фахівці з правознавства надавали необхідні відповіді. Гра у брейн-ринг дозволила визначити, як підлітки засвоїли форми та види прав неповнолітніх.

Для школяриків других класів співробітники ювенальних служб підготували бесіду про правила дорожнього руху. Другокласники з гідністю довели свою обізнаність з цього питання. Хлопці та дівчата активно брали участь у обговоренні, створювали різноманітні дорожні ситуації та знаходили вірні рішення. Наприкінці зустрічі всі присутні однозначно висловили свою думку щодо необхідності подальшої співпраці.

Маємо надію, що такі запобіжні заходи допоможуть уникнути неприємних випадків правопорушень та, можливо, врятують чиєсь життя.

Для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського вже стало доброю традицією спілкування з цікавими  людьми, тому зустріч з представниками ювенальної служби не стала виключенням.Для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського вже стало доброю традицією спілкування з цікавими  людьми, тому зустріч з представниками ювенальної служби не стала виключенням.

Останні статті на сайті