Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Донеччина: майже на 60 млн гривень вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів за січень – вересень в рамках операції «Акциз-2017»

Переглядів: 1786
18.10.2017 - 06:59

Серед найважливіших напрямків роботи податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області є очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції. Проведення належних заходів по вказаному напрямку продовжує здійснюватися в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2017».

Так, з початку 2017 року в рамках операції вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму 58,4 млн гривень. Викрито та припинено незаконну діяльність 5-ти підпільних виробництв фальсифікованих алкогольних напоїв, 1-го підпільного виробництва тютюну та 1-го підпільного виробництва пально-мастильних матеріалів. При ліквідації зазначених незаконних виробництв вилучено підакцизних товарів на суму близько 37 млн гривень.

Всього в рамках операції «Акциз-2017» до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 12 кримінальних проваджень за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), по яким вилучено підакцизних товарів на суму близько 54 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що протидія потраплянню в обіг різного роду тіньової фальсифікованої продукції не лише запобігає бюджетним втратам, але й упереджує імовірну шкоду, яку може нанести життю та здоров’ю громадян в першу чергу вживання сурогатних алкогольних напоїв.

Останні статті на сайті