Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт

Переглядів: 1738
23.10.2017 - 10:46

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської ради інформує:

Шановні мешканці м.Бахмут!

На підставі п.8  Постанови КМУ від 21.10.1995 р. № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами та доповненнями)  для  призначення  субсидії  сукупний  дохід  обчислюється виходячи  з  доходів,  нарахованих  особам, які досягли 14-річного віку  станом  на початок періоду, за який враховуються доходи, без урахування  податку  з  доходів  фізичних  осіб.

На підставі п.3 Порядка оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 302 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 р. № 745) - кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт.

З урахуванням вищезазначеного всім родинам, які користуються субсидієй для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, у складі сім’ї є особи, які досягли 14-річного віку станом на 01.01.2017р. необхідно терміново звернутися до 01.01.2018 р. до Управління за адресом : м.Бахмут, вул. Б. Горбатова ,57 каб.10 з наданням копії паспорта та ІНН.

Останні статті на сайті