Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Першість міста з баскетболу серед загальноосвітніх шкіл

Переглядів: 2114
07.11.2017 - 09:17

З 30 жовтня по 3 листопада в Бахмуті, в залік міської спартакіади, проходила першість міста з баскетболу серед учнів 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання.

Змагання проходили за круговою системою на базі загальноосвітньої школи № 12,  серед 5 дівочих команд ЗОШ №5, 10, 12, 18, 24.

Показали найкращу підготовку та  сформували трійку призерів команди: ЗОШ № 18 – 1 місце, ЗОШ № 12 – 2 місце, ЗОШ № 24 – 3 місце.

Команди - переможці змагань були нагороджені кубками управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, а призери – грамотами.

Вітаємо переможців та їх тренерів і бажаємо нових перемог!

З 30 жовтня по 3 листопада в Бахмуті, в залік міської спартакіади, проходила першість міста з баскетболу серед учнів 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання. З 30 жовтня по 3 листопада в Бахмуті, в залік міської спартакіади, проходила першість міста з баскетболу серед учнів 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання. З 30 жовтня по 3 листопада в Бахмуті, в залік міської спартакіади, проходила першість міста з баскетболу серед учнів 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання. З 30 жовтня по 3 листопада в Бахмуті, в залік міської спартакіади, проходила першість міста з баскетболу серед учнів 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання.