Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До відома споживачів КП “БАХМУТ-ВОДА”. Встановлені нові тарифи

Переглядів: 5081
07.11.2017 - 11:01

2 листопада 2017 року на засіданні НКРЕКП були схвалені постанови щодо коригування тарифів у 2017 році на централізоване водопостачання та водовідведення, на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Згідно з цими постановами для КП «БАХМУТ-ВОДА» встановлено тариф:

1)    для мешканців багатоквартирних будинків:

  • на послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 14,652 грн. за 1 куб. м з ПДВ;
  • на послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 8,016 грн. за 1 куб. м з ПДВ.

Разом 22,668 грн. за 1 куб. м з ПДВ.

2)    для мешканців приватного сектору:

  • на централізоване водопостачання – 14,244 грн. за 1 куб. м з ПДВ;
  • на  централізоване водовідведення споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 7,788 грн. за 1 куб. м з ПДВ;

Разом 22,032 грн. за 1 куб. м з ПДВ.

  • на  централізоване водовідведення споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 6,072 грн. за 1 куб. м з ПДВ.

Згідно Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 № 2119-VIII зі структури діючих тарифів були виключені витрати, пов’язані з обслуговуванням та повіркою загальнобудинкових (комерційних) та індивідуальних (розподільчих) приладів обліку води.

З  наступного дня після офіційного публікування Постанов в  газеті «Урядовому кур’єрі» тарифи  вступають в дію. З цього дня  КП «БАХМУТ-ВОДА» припиняє здійснювати роботи пов’язані з періодичною повіркою, обслуговуванням та ремонтом засобів обліку води, що є власністю  фізичних осіб, за рахунок тарифу.

Обслуговування та заміна вузлів розподільного обліку води (індивідуальних) буде здійснюватися за рахунок власників таких вузлів обліку

Останні статті на сайті