Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Природні дари для заняття та гри

Переглядів: 1560
09.11.2017 - 07:02

Уміння бачити та відчувати красу рідної природи є важливим напрямком в роботі педагогів дошкільної освіти. Спілкування з природою позитивно впливає на гармонійне формування особистості дитини, але діти можуть бути не просто пасивними спостерігачами, а й творцями, які беруть участь у процесі перетворення природних матеріалів у прекрасні вироби.

Тема інтеграції стала провідною на першому засіданні творчої групи «Зелена планета», яке проходило на базі дошкільного закладу №47 «Оленка» м.Бахмут. Вправа «Приємно познайомитися» налаштувала усіх присутніх на позитивний лад, керівник творчої групи Ганна Куценко за участю методиста ММК Ірини Нікітіної запросили педагогів до конструктивної розмови про шляхи інтеграції пізнавальної, мовленнєвої та художньо-естетичної діяльності під час роботи з природним матеріалом.

Вікторія Кравченко, вихователь-методист закладу дошкільної освіти №47 надала корисні практичні поради щодо правил зберігання та заготовки природного матеріалу, запросила переглянути інтегроване заняття «По слідах осені» для дітей молодшого дошкільного віку, яке провела вихователь Валентина Мухіна.

Наприкінці зустрічі учасники творчої групи жваво долучилися до вправи «Я роблю це так», під час якої розповіли та показали, як саме вони використовують природний матеріал у роботі з дітьми своєї вікової групи.

Підводячи підсумки засідання, присутні дійшли висновку, що веселі ігри з природними матеріалами, найпростіші маніпуляції з ними дадуть дитині уявлення про різноманітність світу, зарядять цілющою силою й обов'язково спонукають дітей до творчості.

Тема інтеграції стала провідною на першому засіданні творчої групи «Зелена планета», яке проходило на базі дошкільного закладу №47 «Оленка» м.Бахмут.Тема інтеграції стала провідною на першому засіданні творчої групи «Зелена планета», яке проходило на базі дошкільного закладу №47 «Оленка» м.Бахмут.

Останні статті на сайті