Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Епідемічна ситуація з грипу та ГРВІ

Переглядів: 2735
10.11.2017 - 08:18

Бахмутська районна філія ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» повідомляє, що на 45 тижні у м. Бахмут захворіло на ГРВІ 276 осіб, це на 10%  більше ніж на попередньому 44 тижні, у тому числі з них 202 дитини ( 73% від усіх хворих). Загальний епідпоріг тижня не перевищено. Серед школярів захворіло 77 дітей, що на рівні попереднього тижня.

 У  Бахмутському районі ( разом з Соледарською, Сіверською та Званівською громадами) на 45 тижні захворіло на ГРВІ  238 осіб, що на 59% більше,  ніж на попередньому 44 тижні, у тому числі захворіло 154 дитини ( 65% від усіх хворих). Загальний епідпоріг тижня не перевищено.  Серед школярів захворіло 75 дітей, що  у 3 рази більше ніж на попередньому 44 тижні.

Таким чином,  минулий тиждень відмічається поступовим зростанням захворюваності по всім віковим групам. Захворюваність дитячого населення у 2 рази перевищує захворюваність дорослих.  

На сьогоднішній день у місті та районі  щеплено проти грипу  142 особи,  з них 31 дитина.

За даними моніторингу температурного режиму у дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, порушень вимог санітарних регламентів на норм не виявлено.

 

Підготовлено Бахмутською районною філією ДУ «Донецький ОЛЦ МОЗ України»

Останні статті на сайті