Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Урядовий портал

Толерантність врятує світ

Переглядів: 2733
15.11.2017 - 14:58

У наш час проблема толерантності набуває особливої актуальності. Нажаль, почастішали прояви насильства, агресивного і жорстокого ставлення до представників певних мовних, етнічних, релігійних, соціально незахищених та інших груп населення. А бібліотека за своєю сутністю є територією толерантності, де людей не розділяють за національними чи соціальними ознаками

Усі, хто прийшов до бібліотеки – насамперед читачі!

Стало уже традицією до Міжнародного дня толерантності, який весь світ відзначає 16 листопада, проводити в центральній міській бібліотеці цікаві заходи. Цього року Тиждень доброти проходить під гаслом «Світ, який ми створюємо». Так, 14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». Присутні дізналися не тільки про історію виникнення свята та основні принципи Декларації толерантності, але взяли активну участь у створенні символічної «квітки толерантності». Дівчата та юнаки  з радістю долучилися до виконання різноманітних та цікавих вправ: «Привітай друга!», «Компліменти», «Чим ми схожі», «Толерантність у висловах» та інших.

Також, протягом тижня в центральній міській бібліотеці можна буде переглянути соціальні відеоролики за темою «На шляху до толерантної свідомості» та ознайомитися з виставкою-пропозицією «Добрий світ любимих книг».

14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 14 листопада 2017 року учасниками години дружнього спілкування «Всі ми різні і всі однакові» стали учні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Останні статті на сайті