Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

ExportUA

Відбулося засідання координаційної ради служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 2076
23.11.2017 - 06:34

22.11.2017 року відбулося засідання координаційної ради служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, на якому служба у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей  Бахмутської міської ради звітувала про підсумки проведення заходів у межах Всеукраїнського рейду «Урок».

Директор Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Хворостухіна Л.В. розповіла про інформаційну та профілактичну роботу у навчальних закладах міста Бахмут щодо попередження жорстокого поводження у підлітковому середовищі.

Про координацію дій служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради , Управління освіти Бахмутської міської ради та сектору ювенальної превенції Бахмутського відділу ГУ НП в Донецькій області щодо запобігання соціального сирітства, жорстоким проявам відносно дітей сім’ї та поза нею звітував інспектор ювенальної превенції Бахмутського відділу ГУ НП в Донецькій області Микита В.В.

Також, на засіданні координаційної ради служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у  справах дітей Бахмутської міської ради був затверджений план роботи  ради на 2018 рік  

Останні статті на сайті