Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Урядовий портал

Сприяння самозанятості - сприяння майбутньому

Переглядів: 2277
27.11.2017 - 14:15

Сприяння самозанятості є одним із приоритетних напрямків роботи служби зайнятості.

24 листопада в Артемівському міському центрі зайнятості був проведений треніг з бізнес - планування для 14 безробітних громадян із категорії інвалідів, ВПО та учасників АТО. До роботи  приєдналися також 2 мешканців м. Бахмут, які дізналися про проведення тренінгу на сторінці Артемівського МЦЗ на Facebook.

Організатори тренінгу мали за мету надання загальної інформації про порядок започаткування власної справи, її переваги та складності; знайомство з основами бізнес-планування; формування практичних навичок складання заявок на отримання грантів для організації власної справи. Спікером заходу було запрошено директора ГО «Жіночий соціальний еколого-правовий центр» Оксана Кравець, яка є сертифікованим бізнес-тренером, переможцем багатьох грантових програм   і працюючим приватним підприємцем, отже питання організації власного бізнесу та  його розвитку  знає не з чуток.

Кожен учасник заходу отримав інформаційний пакет з матеріалами , що можуть стати в пригоді при започаткуванні власної справи ( інформація про мобільний центр розвитку підприємництва, діючі грантові програми з стимулювання самозайнятості, тощо).  Тренер Оксана Кравець не тільки  надала методичну допомогу  із складання заявок для отимання гранту, але ї поділилася власним досвідом роботи з грантовими програмами міжнародних організацій. Більшу частину тренінгу учасники розглядали практичні вправи складання заявки - бізнес плану,  обговорювали можливі помилки та засоби їх уникнення.

Головне, і це відзначили наприкінці всі учасники тренінгу, - це безпосередне спілкування людей, яким цікава  ідея самореалізації на ринку праці як підприємців, людей що самі створюють власне життя.

Сіддікі Галина,
провідний фахівець з питань профорієнтації
Артемівського МЦЗ

24 листопада в Артемівському міському центрі зайнятості був проведений треніг з бізнес - планування для 14 безробітних громадян із категорії інвалідів, ВПО та учасників АТО. 24 листопада в Артемівському міському центрі зайнятості був проведений треніг з бізнес - планування для 14 безробітних громадян із категорії інвалідів, ВПО та учасників АТО.

Останні статті на сайті