Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Донецька обласна рада

Дитячий клуб «Промінчик»

Переглядів: 2766
29.11.2017 - 10:45

Творчість – один з найефективніших видів реабілітації дітей з інвалідністю. З метою створення сприятливих умов для роботи з дітьми з інвалідністю в Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у минулому році відбулось відкриття дитячого клубу «Промінчик».

Основна діяльність клубу «Промінчик» включає в себе різні види організації дозвілля та соціалізації дітей з інвалідністю; залучення дітей до групових та індивідуальних занять з психологом; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.

На сьогодні клуб відвідує 24 дитини дошкільного та молодшого шкільного віку, із них 4 дітей із сімей ВПО. З дітьми займаються волонтери з педагогічного училища.

В клубі створені усі необхідні умови для повноцінного та комфортного перебування дітей з інвалідністю.

Протягом 2017 року Бахмутський міський ЦСССДМ забезпечив організацію та проведення благодійних заходів для дітей з інвалідністю. Волонтери з педагогічного училища, дитячого клубу «Шилопоп», діти та вихователі дошкільного навчального закладу № 25 «Дзвіночок» влаштували свята до дня Захисту дітей, Дня міста.

Дитячий клуб «Промінчик» завжди готовий зігрівати теплом та радістю маленькі серця.

Діяльність клубу «Промінчик» включає організацію дозвілля дітей з інвалідністю; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.Діяльність клубу «Промінчик» включає організацію дозвілля дітей з інвалідністю; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.Діяльність клубу «Промінчик» включає організацію дозвілля дітей з інвалідністю; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.Діяльність клубу «Промінчик» включає організацію дозвілля дітей з інвалідністю; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.Діяльність клубу «Промінчик» включає організацію дозвілля дітей з інвалідністю; можливість розширити кругозір спілкування; адаптація до умов навколишнього світу, залучення до театральних та музичних розваг; формування навичок активного способу життя.

Останні статті на сайті